Granada CF moeizaam langs FC Cartagena

GRANADA – De Andalusische voetbalclub Granada CF heeft zich zondag 8 januari moeizaam langs tegenstander FC Cartagena gevochten. In het eigen stadion Los Cármenes werd het uiteindelijk 1-0 in deze wedstrijd voor de Spaanse Segunda División. De winnende treffer kwam pas diep in de tweede helft tot stand uit een strafschop.

Granada, dat dit seizoen verwoed jaagt op promotie én een snelle terugkeer naar de Primera División waaruit de club vorig jaar degradeerde, kende een moeilijke dag tegen het taaie Cartagena. Beide ploegen hielden elkaar lang in evenwicht. Myrto Uzuni brak, door het benutten van een toegekende penalty twintig minuten voor het einde van de wedstrijd, de ban: 1-0. In de slotfase van de wedstrijd werden Yann Bodiger namens Granada en Pedro Alcalá voor Cartagena nog met rood van het veld gestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s