VV Melissant voor elfde keer in Nerja voor trainingsweek

NERJA – De selectie van voetbalclub VV Melissant houdt voor het elfde jaar op rij (in 2021 onderbroken vanwege de Coronacrisis) een trainingskamp in Nerja. De voetballers van trainer Johan Nagtegaal arriveren donderdagavond 6 januari in de kustplaats voor een korte trainingsweek met vertrek op dinsdag 10 januari.

De groep heeft daarbij hotel Nerja Club als uitvalsbasis en traint daarbij dagelijks op veld van het Estadio Deportivo López Cuenca (aan de N-340). Melissant bivakkeert momenteel op de derde plaats in de vijfde klasse C van het zaterdagvoetbal in het district West II en hervat de competitie op zaterdag 14 januari met een thuiswedstrijd tegen NBSVV.

De Nederlands/Spaanse bar El Fuego in Nerja is één van de sponsors van de oranje/zwarte formatie.

Foto (c) website VV Melissant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s