Intocht Reyes Magos in Nerja

NERJA – De intocht van de Reyes Magos (de ´Drie Koningen´) in Nerja vindt plaats op dinsdag 3 januari. De intocht begint ´s middags om 17.00 uur op het Balcón d´Europa, om van daaruit door het centrum van Nerja te trekken. Op donderdag 5 januari nemen ze plaats in het Parque Navideño op het Plaza d´España, waar ze vanaf 18.00 uur de verlanglijstjes van de kinderen in ontvangst nemen.

De jaarlijkse intocht van de Reyes Magos (het grote feest rond Driekoningen, wat in Spanje vergelijkbaar is met het Nederlandse Sinterklaasfeest, red.) trekt jaarlijks veel publieke belangstelling. De Reyes Magos worden daarbij begeleid door de Banda de Música de Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s