Groen licht voor komst nieuw gezondheidscentrum Nerja

NERJA – De plannen lagen er al en de basis is ook al gelegd op voor het voorheen braakliggende terrein naast de Río Chillar, naast de Mercadona-vestiging bij het centrum, deze week heeft ook de Junta de Andalucía officieel groen licht gegeven voor de komst van een nieuw gezondheidscentrum in Nerja.

Met de realisatie van dit complex is een bedrag gemoeid van 9,4 miljoen euro. De uitvoeringstermijn van het project wordt geschat op twintig maanden. Het nieuwe gezondheidscentrum zal een omvang krijgen van 4.520 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen en een kelder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s