Vaso Largo Band trekt door centrum van Nerja

NERJA – De Vaso Largo Band trekt donderdagavond 29 december door de straten van het centrum van Nerja. De band, die rond 18.00 uur vertrekt vanaf het Plaza Tutti Frutti, brengt daarbij kerstmuziek ten gehore.

Vanaf Tutti Frutti trekt de band via de Calle El Barrio naar het Plaza Cavana, om via de Calle Carmen koers te zetten naar het Balcón de Europa. Vervolgens leidt de route via de Puerta del Mar over de Calle Almirante Ferrandiz (ook wel Calle Cristo genoemd) en de Calle Gloría weer terug via de Calle Pintada naar het Balcón de Europa en het Plaza d´España.

Op het Plaza de España is vanaf 17.30 uur een dansuitvoering door leerlingen aan de dansschool Sara Jorge. Rond de klok van 21.00 uur volgt er dan een uitvoering door de groep Gospel It.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s