Intocht kerstman in Nerja

NERJA – De kerstman, in Spanje Papá Noel geheten, brengt vrijdag 23 december zijn jaarlijkse bezoek aan Nerja. De stoet wordt bij de binnenkomst door de straten van Nerja begeleid door de Banda de Música de Nerja en diverse animatieteams.

De rondtocht begint rond 17.00 uur en begint op het Balcón de Europa. De route loopt via de Plaza Cavana, Calle Granada, Plaza Ermita, Calle San Miguel, Plaza Cantarero, Calle Pintada en Puerta del Mar terug naar het Balcón de Europa.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s