Kerstuitvoeringen Escuela de Música y Danza in Centro Cultural

NERJA – De lokale muziek- en dansschool van Nerja, de Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja, verzorgt op woensdag 21 december en donderdag 22 december uitvoeringen in het Centro Cutural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in het centrum van de stad.

Op woensdagavond 21 december (aanvang 19.00 uur) tonen de studenten aan de muziekschool hun vorderingen met een kerstconcert. Op donderdag 22 december zijn de studenten aan de dansafdeling aan de beurt. Ook hier is het aanvangstijdstip 19.00 uur. De toegangsprijs is gratis, kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa´s van het theater zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s