Hardloopevenement Milla Urbana de Navidad in Nerja

NERJA – De 38e editie van de hardloopwedstrijd Milla Urbana de Navidad Memorial Miguel y Cecilio Prados Ruiz wordt op zaterdag 17 december afgewerkt in het centrum van Nerja. De wedstrijden zijn onderverdeeld in zestien categorieën (van de jongste jeugd tot veteranen en weer onderverdeeld in mannen en vrouwen), het eerste startschot zal klinken rond 16.30 uur.

Die start vindt dit jaar weer plaats op het Balcón de Europa van Nerja. Het parcours kent voor de seniorencategorieën een lengte van 1.609 meter, de jeugd heeft een aangepast parcours over 500 meter. De inschrijvingskosten zijn drie euro voor volwassen, twee euro voor de jeugd). Inschrijven kan via de website www.nerjaatletismo.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s