Film Bergman Island te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 11 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Bergman Island´ van de regisseur Mia Hansen-Løve vertoond. Deze Zweedse productie uit 2021 is te zien in de originele Engels/Zweeds/Franse uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen in dit drama zijn er voor Vicky Krieps en Tim Roth. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt één uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s