Gitarist Rafael Riqueni in Centro Cultural van Nerja

NERJA – De gitarist Rafel Riqueni speelt zaterdagavond 10 december in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45, in de binnenstad van Nerja. Hij wordt daarin bijgestaan door de gitaristen Manuel de la Luz en Salvador Gutiérrez, de violiste Grechen Talbo en de danseres Carmela Riqueni.

De show begint rond de klok van acht uur en duurt circa één uur, de toegangsprijs bedraagt vijftien euro per persoon en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Cultureel Centrum of te reserveren via de website https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJRAFARIQ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s