Nederland-Qatar in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar zijn in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). Daar is woensdagmiddag 29 november onder mee de laatste groepswedstrijd in Poule A tussen Nederland en het gastland Qatar te zien.

Ook de andere afsluitende groepswedstrijd tussen Senegal en Ecuador (aanvang eveneens 16.00 uur) is bij El Fuego te zien. Later die dag worden op het WK de twee afsluitende wedstrijden in groep B afgewerkt. Ook deze partijen, tussen Engeland en Wales en tussen de Verenigde Staten en Iran (beide duels beginnen om 20.00 uur), worden bij El Fuego uitgezonden.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s