Temperaturen rond Nerja gaan iets naar beneden

NERJA – De temperaturen rond Nerja gaan de komende dagen iets naar beneden in vergelijking met de afgelopen weken. Met ingang van maandag 21 november verwacht de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) gemiddelde dagtemperaturen van circa 20 graden Celsius, in het weekeinde van 26 en 27 november voorziet het weerstation voor het eerst sinds lange tijd gemiddelden die de grens van 20 graden niet halen.

Neerslag wordt de komende niet verwacht, wél gaat met ingang van dinsdagavond 22 november de wind een rol spelen met een daling van de temperaturen tot gevolg. De zon laat het de komende dagen ook wat afweten, met name op dinsdag wordt een zwaar bewolkte dag voorzien door de meteorologen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s