WK Voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar zijn met ingang van dit weekeinde in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De openingswedstrijd tussen het gastland Qatar en opponent Ecuador is zondag 20 november vanaf 17.00 uur te zien bij El Fuego. Beide landen zijn ingedeeld in poule A, waarin ook Nederland en Senegal uitkomen. Deze beide landen spelen op maandag 21 november tegen elkaar, de aftrap van die wedstrijd staat gepland om 17.00 uur. Eerder die dag (14.00 uur) werken Engeland en Iran in groep B hun eerste wedstrijd af in de poulefase. De beide andere landen uit groep B, de Verenigde Staten en Wales, werken maandagavond vanaf 21.00 uur hun eerste wedstrijd af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s