Film Only God Forgives te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 16 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Only God Forgives´ van de regisseur Nicolas Winding Refn vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2013 is te zien in de originele Engelse uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze thriller zijn er voor Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas en Vithaya Pansringarm . De vertoning begint om 19.00 uur en duurt anderhalf uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s