Duo Gordana Komericky & Lara Pytel in Centro Cultural

NERJA – Het moeder en dochter-duo Gordana Komericky (piano) & Lara Pytel (fluit) treedt zaterdagavond 12 november op in het Centro Cultural Villa de Nerja. Het optreden begint rond de klok van 20.00 uur, duurt ongeveer anderhalf uur en de toegangsprijs bedraagt tien euro per persoon.

Entreekaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht aan de kassa´s van het theater in de binnenstad, aan de Calle Granada 45. Ook kunnen deze online worden gereserveerd via de link https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJGORYLARA .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s