Noches de Tango in Centro Cultural van Nerja

NERJA – De dansshow ´Noches de Tango: Alma de Bohemio´ wordt zaterdagavond 5 november door de dansgroep La Porteña opgevoerd in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45, in de binnenstad van Nerja.

De spectaculaire show duurt ruim een uur en begint om 20.00 uur. Entreebewijzen kosten twintig euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Cultureel Centrum of te reserveren via de website https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJALMABOHEMIO .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s