Nieuwe thuisnederlaag voor Málaga CF

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF heeft zondagavond 30 oktober opnieuw een nederlaag geleden in het eigen La Rosaleda-stadion. Het 0-1 verlies tegen subtopper SD Eibar betekende het achtste verlies op een totaal van dertien afgewerkte competitiewedstrijden in de Segunda División.

Mede door deze nieuwe tegenvaller is Málaga weer afgezakt naar de laatste plaats in de stand voor de competitie. De thuisclub had de gehele wedstrijd het beste van het spel, maar faalde volledig in de afwerking. Enrique González Casín was halverwege de eerste helft wél trefzeker bij één van de spaarzame kansen voor de Baskische bezoekers: 0-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s