Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Daar is zondagavond 23 oktober de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten op het Circuit of the Americas op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondagavond om 21.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de negentiende wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Max Verstappen met 366 punten, vóór zijn teamgenoot Sergio Pérez (253 punten) en de Monegask Charles Leclerc (252 punten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s