Expositie ´Guardia Civil, ayer y hoy´ in Torrox

TORROX – In het Teatro Municipal Villa de Torrox is van maandag 24 oktober tot en met zondag 30 oktober de expositie ´Guardia Civil, ayer y hoy´ te zien. Hierbij is de evolutie van het uniform van de leden van de Guardia Civil van een eeuw geleden tot nu te zien.

Het betreft een expositie van de privé-collectie van de verzamelaar Juan de Dios Martín, met onder meer achttien verschillende uniformen, wapens, medailles, foto´s en curiosa van de Guardia Civil door de eeuwen heen. De tentoonstelling is gedurende die periode dagelijks van 11.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s