Nederlands bekervoetbal te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s mooiste strand Burriana, zijn deze week de voetbalwedstrijden in de eerste ronde van het toernooi voor de KNVB-beker live te volgen.

Dinsdagavond 18 oktober wordt om 18.45 uur de reeks aan wedstrijden geopend met het duel tussen Eindhoven en Willem II, om 20.00 uur komen er andere clubs in actie. Ook op woensdagavond 19 oktober en donderdagavond 20 oktober worden er wedstrijden voor de eerste ronde van het Nederlandse bekertoernooi afgewerkt.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s