Tiende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de tiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. FC Emmen speelt vrijdagavond 14 oktober vanaf 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen Volendam. Een dag later treedt Fortuna in Sittard aan tegen RKC (18.45 uur) en neemt Go Ahead Eagles het vanaf 20.00 uur in Deventer op tegen Heerenveen. Later op die avond (21.00 uur) staat de wedstrijd Vitesse-Cambuur op de rol.

De topclubs komen allen op zondag 16 oktober in actie. PSV neemt het in Eindhoven op tegen FC Utrecht (beginsignaal 14.30 uur), Feyenoord gaat dan op bezoek in Alkmaar bij AZ (aanvang 16.45 uur). Ajax treft in deze competitieronde Excelsior, deze wedstrijd wordt vanaf 20.00 uur gespeeld in de Johan Cruijff-ArenA van Amsterdam. Op zondag worden ook de duels tussen Sparta en NEC (12.15 uur) en FC Twente-FC Groningen (14.30 uur) afgewerkt.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagavond 16 oktober (aftrap 18.30 uur) een thuiswedstrijd in het La Rosaleda-stadion van Málaga tegen Lugo in de Spaanse Segunda División. In dezelfde divisie komt het Andalusische Granada CF zondag 16 oktober om 21.00 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen Tenerife.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s