Granada CF walst over Sporting Gijón

GRANADA – De voetbalwedstrijd in de Spaanse Segunda División tussen Granada CF en Sporting Gijón duurde donderdagavond 13 oktober welgeteld zes minuten. Toen lag in het stadion Nuevo Los Cármenes van Granada de eerste van de uiteindelijk vijf Granada-treffers al achter de doelman van de bezoekers: 1-0.

Granada had in de tiende competitieronde geen kind aan de bezoekers uit Gijón. Antonio Puertas (zesde minuut), Myrto Uzuni (27ste en 50ste minuut), José-Maria Callejón (61ste minuut) en Alberto Perea (vijf minuten voor tijd) voerden de score gestaag op voor Granada tot een riante 5-0 eindstand. Met de overwinning rukte de Andalusische formatie weer op naar de vijfde plaats in de competitiestand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s