Film The Truffle Hunters te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt vrijdag 14 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Truffle Hunters´ van de regisseurs Michael Dweck en Gregory Kershaw vertoond. Deze Amerikaans/Italiaanse productie uit 2020 is te zien in de originele Italiaanse uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Piero Botto, Sergio Cauda en Maria Cicciù. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt 84 minuten. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s