Zesde seizoensnederlaag voor Málaga CF

LEGANÉS – Tijdens de tiende en doordeweekse competitieronde voor de Spaanse Segunda División heeft het Andalusische Málaga CF voor de zesde keer in dit prille voetbalseizoen een nederlaag te verwerken gekregen. In het stadion Municipal de Butarque hield Leganés de punten via een 1-0 overwinning in eigen huis.

Málaga CF, dat dit seizoen slechts één keer wist te winnen en troosteloos onderaan de ranglijst in de Segunda División bungelt, gaf woensdagavond 12 oktober wél goed partij en was qua balbezit zelfs de bovenliggende ploeg. Toch was het halverwege de tweede helft de thuisclub die via José Arnáiz het onderlinge verschil in een doelpunt wist uit te drukken: 1-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s