Málaga CF en FC Andorra delen de punten

MALAGA – In de negende speelronde voor de Spaanse Segunda División hebben Málaga CF en FC Andorra zondagavond de punten gedeeld. In het La Rosaleda-stadion van Málaga stond na negentig minuten voetbal dezelfde stand op het bord als tijdens het beginsignaal: 0-0.

De Andalusische club blijft met dit resultaat hekkensluiter op de competitieranglijst. Beide ploegen toonden zich zondagavond 9 oktober gelijkwaardig en hielden elkaar volkomen in evenwicht. Daar kon ook een rode kaart vijf minuten voor tijd voor Andorra-speler Álex Pastor niets aan veranderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s