Negende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de negende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De negende competitieronde wordt vrijdagavond 7 oktober om 20.00 uur geopend met de wedstrijd tussen FC Groningen en RKC. Een dag later (zaterdag 8 oktober) speelt Ajax vanaf 16.30 uur een uitwedstrijd tegen Volendam, komt Sparta in Rotterdam in actie tegen Emmen (aftrap 18.45 uur) en treedt NEC in Nijmegen om 21.00 uur aan tegen Excelsior. Op zondag 9 oktober) staan de wedstrijden Go Ahead Eagles-Cambuur (aftrap 12.15 uur), Feyenoord-FC Twente (14.30 uur), FC Utrecht-AZ (eveneens 14.30 uur), Heerenveen-PSV (16.45 uur) en Vitesse-Fortuna Sittard (aftrap 20.00 uur) op het programma.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s