Europese duels Feyenoord, PSV en AZ te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalduels in de poulefase van zowel de Europa League als de Conference League zijn donderdagavond 6 oktober in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Feyenoord komt donderdagavond in Denemarken voor de groepsfase in de Europa League in poule F in actie tegen het Deense FC Midtylland, de wedstrijd begint om 21.00 uur. PSV speelt voor poule A een uitwedstrijd tegen het Zwitserse FC Zürich (aanvang 18.45 uur). Voor de UEFA Conference League wacht AZ een thuiswedstrijd tegen Apollon Limasol uit Cyprus. Dit duel begint om 21.00 uur. De wedstrijd in de Europa League tussen Arsenal en PSV werd vorige maand vanwege het overlijden van de Brits koningin uitgesteld en is verplaatst naar donderdag 20 oktober.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s