Dagelijkse optredens op Plaza Tutti Frutti tijdens Feria

NERJA – Gedurende het jaarlijkse Feria de Nerja (dit jaar van zaterdag 8 tot en met woensdag 12 oktober) zijn er dagelijks optredens van artiesten en bands op het uitgaansplein Tutti Frutti van Nerja. Deze beginnen telkens om 16.00 uur, de toegang is vrij.

De zanger Luitingo bijt daarbij op zondag 9 oktober het spits af, op maandag 10 oktober gevolgd door de groep Séfora. De lokale en populaire ska- en reggaeband Proyecto Mandarina vult het middagprogramma op dinsdag 11 oktober. Miguel Moreno is de artiest die op de slotdag van het Feria, woensdag 12 oktober, het podium op Tutti Frutti zal betreden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s