Warmte neemt iets af rond Nerja

NERJA – Er komt een deze week een einde aan de echt warme dagen rond Nerja. Waar de gemiddelde dagtemperatuur vorige week nog rond de 27 graden Celsius schommelde, ligt diezelfde temperatuur deze week rond de 24 graden. Dit blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen van de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Traditioneel betekent de aanvang van het jaarlijkse Feria de Nerja (8 tot en met 12 oktober) het einde van een lange en warme zomer en vaak ook het begin van een eerste regenperiode. Dat laatste lijkt voorlopig niet het geval maar de temperaturen gaan deze en de volgende week dus wel iets naar beneden.

Wel kan er donderdag 6 oktober en het komend weekeinde wat neerslag vallen, van een echte regenperiode is volgens de weerkundigen vooralsnog geen sprake. De temperaturen schommelen deze week én het komend weekeinde rond de 24 graden waarbij de zon vaak aan het oog wordt onttrokken door passerende bewolking. De wind blijft de komende week zwak tot matig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s