Málaga CF haalt punt op in Santander

SANTANDER – Het duel in de Spaanse Segunda División tussen de beide hekkensluiters Racing Santander en Málaga CF kende zaterdagmiddag 1 oktober géén winnaar. Na negentig minuten voetbal stond dezelfde stand op het scorebord als tijdens de aftrap: 0-0.

Daarmee kregen de bezoekers met één punt eigenlijk te weinig. Onder leiding van de vorige week aangetreden nieuwe trainer Pepe Mel lag het initiatief vrijwel de gehele wedstrijd bij Málaga CF, zonder dat de Andalusische formatie kans zag dit verschil in doelpunten uit te drukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s