Achtste speelronde Eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de achtste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zaterdagmiddag 1 oktober openen Cambuur en koploper PSV de achtste speelronde met hun onderlinge duel in Leeuwarden (aanvang 16.30 uur). Om 18.45 uur treffen in Groningen FC Groningen en AZ elkaar, gevolgd door de wedstrijden Ajax-Go Ahead Eagles (20.00 uur) en FC Twente-Vitesse (21.00 uur).

De voetbalzondag op 2 oktober wordt geopend door Fortuna Sittard en Volendam (12.15 uur). Daarna staan de duels Excelsior-FC Utrecht (14.30 uur), NEC-Feyenoord (eveneens 14.30 uur), RKC-Sparta (16.45 uur) en als afsluiter Emmen-Heerenveen (vanaf 20.00 uur) op de rol.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Het regionale Málaga CF komt op zaterdagmiddag 1 oktober (aftrap 16.15 uur) in actie voor een uitwedstrijd tegen Santander in de Segunda División. Het Andalusiche Granada CF speelt zondag 2 oktober een thuiswedstrijd tegen Huesca (aanvang 18.30 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s