Bustrip naar kerstverlichting Málaga met CID Nerja

NERJA – De Club Internacional Nerja, een sociale en culturele organisatie die zich onder meer bezig houdt met het organiseren van trips vanuit Nerja, heeft voor vrijdag 16 december een bustrip uitgezet vanuit Nerja naar Málaga, waarbij de fraaie kerstverlichting van de havenstad dé trekpleister is.

Deelname aan de tocht kost vijftien euro per persoon, met opstapplaatsen op diverse punten in Nerja. Leden van de Club Internacional Nerja betalen tien euro per persoon.  Het vertrek per bus staat gepland om 16.30 uur, de terugreis naar Nerja wordt verwacht rond 22.00 uur.

De Club Internacional de Nerja kan op Facebook worden gevonden onder de naam ‘cidnerja’, emailadres voor meer informatie: clubinternacionaldenerja@outlook.com . Opgeven voor de trip is mogelijk bij de Club Internacional de Nerja aan de Calle San Juan 42 op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s