Pover gelijkspel voor Málaga CF

MALAGA – In het eigen La Rosaleda-stadion is voetbalclub Málaga CF er zaterdagavond 24 september niet in geslaagd tegenstander Villareal B van zich af te schudden. Onder leiding van de nieuwe trainer Pepe Mel als vervanger van de vorige week opgestapte Pablo Guede kwam de Andalusische formatie niet verder dan een 1-1 puntendeling in eigen huis.

De thuisclub kwam daarbij na twintig minuten spelen op een 0-1 achterstand, toen Diego Collado Raya de bezoekers op voorsprong zette. Málaga rechtte snel de rug en kwam zes minuten later langszij door een treffer van Rubén Castro. Ondanks een duidelijk veldoverwicht van Málaga bleef het daarbij voor de blauw-witte formatie en bivakkeert de ploeg na zeven speelronden op de 22ste en laatste plaats op de ranglijst van de Spaanse Segunda División.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s