Viering Semana del Mayor in Nerja en Maro

NERJA/MARO – Vanaf maandag 26 september tot en met vrijdag 30 september viert Nerja de jaarlijkse ´Semana del Mayor´ (Week van de Ouderen) met een reeks aan activiteiten voor de oudere inwoners van de gemeente. De zesde editie van de Semana del Mayor wordt maandag 26 september om 12.00 uur geopend met een ceremonie in het Centro Cultural Villa de Nerja (aan de Calle Granada 45, net naast het centrum), waarbij de Día Internacional de las Personas Mayores (Internationale Dag van de Ouderen) centraal staat.

Op dinsdag 27 september volgt de zesde editie van de jaarlijkse mars Marcha del Mayor vanaf het Plaza d´España naar de terreinen van de Grotten van Nerja in het aanpalende dorp Maro. Een dag later is er een workshop in de Sala Mercado van Nerja, een theatershow in het Museum van Nerja en een filmvoorstelling in het Centro Cultural Villa de Nerja. Donderdag 29 september staat er een tocht naar Málaga op het programma, waarbij per catamaran een boottocht door de haven wordt gemaakt.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s