Nations League-voetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – Het Nederlands voetbalelftal speelt de komende dagen twee poulewedstrijden voor de Nations League, waarin Oranje is ingedeeld in groep 4 van de A-League met België, Polen en Wales. Nederland treft in de eerste wedstrijd Polen op donderdagavond 22 september (20.45 uur in Polen). Dit duel is in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego.

Na vier gespeelde wedstrijden voert Oranje groep 4 aan met tien punten, vóór België (zeven punten). Op zondag 25 september staat de cruciale thuiswedstrijd tegen België (aanvang 20.45 uur) op het programma. Ook veel andere poulewedstrijden voor de Nations League zijn de komende dagen rechtstreeks te volgen bij bar El Fuego (vlak voor het strand van Burriana aan de Calle Filipinas).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s