Foto-expositie Reina de la Feria de Nerja

NERJA – In de Sala Mercado van Nerja aan de Plaza Ermita is de komende weken dagelijks een expositie te zien van de foto’s die zijn gemaakt voor de jaarlijkse verkiezing tot  Reina de la Feria de Nerja (koningin van het jaarlijkse stadsfeest Feria de Nerja 2022, dat dit jaar wordt gehouden van zaterdag 8 tot en met woensdag 12 oktober.

Die verkiezing vindt plaats tijdens een gala-avond op de openingsavond van het Feria de Nerja, in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España. Hiervoor hebben zich twaalf kandidates aangemeld. Het resultaat van de fotoshoots is gedurende de expositie door de weeks dagelijks te zien in de Sala Mercado tussen 10.00-14.00 en 18.00-20.00 uur. Op zaterdagen kan expositie worden bezocht tussen 12.00 en 14.00 uur.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s