Zevende speelronde Eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de zevende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Vrijdagavond 16 september openen FC Utrecht en NEC de zevende speelronde met hun onderlinge duel in Utrecht (aanvang 20.00 uur). Op zaterdag 17 september treffen in Rotterdam Sparta en FC Groningen (aftrap 16.30 uur) elkaar, gevolgd door de wedstrijden Vitesse-Volendam (18.45 uur), RKC-Cambuur (20.00 uur) en Fortuna Sittard-Excelsior (21.00 uur).

De voetbalzondag op 18 september wordt geopend door Go Ahead Eagles en Emmen (12.15 uur). Daarna staan de duels PSV-Feyenoord (14.30 uur), Heerenveen-FC Twente (eveneens 14.30 uur) en als afsluiter AZ-Ajax (vanaf 16.45 uur) op de rol.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Het regionale Málaga CF komt op maandagvond 19 september (aftrap 21.00 uur) in actie voor een uitwedstrijd tegen Tenerife in de Segunda División. Het Andalusiche Granada CF speelt zaterdag 17 september een thuiswedstrijd tegen Mirandés (aanvang 18.30 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s