Viering Oktoberfest in Algarrobo

ALGARROBO – In de kustplaats Algarrobo wordt op zaterdag 8 en zondag 9 oktober het jaarlijkse Oktoberfest gevierd. Het festival is toe aan de dertiende jaargang en is daarmee het langst bestaande en grootste bierfestival dat de provincie Málaga rijk is.

Het festival werd dertien jaar geleden voor het eerst georganiseerd als een eerbetoon aan de vele Duitsers die woonachtig zijn in de kustplaats en als promotie voor de Duitse cultuur aan de Costa del Sol. Naast een groot aanbod van Duitse bieren wordt er opgetreden door Duitstalige koren en zijn er vele typische Duitse lekkernijen verkrijgbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s