Wielertocht VI Subida a los Castillejos vanuit Nerja

NERJA – De wielervereniging Club Ciclista Narixa houdt, in samenwerking met de gemeente Nerja, op zondag 18 september de zesde uitgave van de wielertocht ‘Subida a los Castillejos’. De (klim)tocht over een afstand van 43 kilometer staat open voor deelnemers op zowel racefietsen als MTB-fietsen en start om 10.00 uur in de ochtend bij het atletiekstadion Enrique López Cuenca van Nerja.

Inschrijven kan vooraf via de website van de overkoepelende Federación Andaluza de Ciclismo, óf op de website http://www.dorsalchip.es. Deelnamekosten bedragen 40 euro voor niet-licentiehouders (licentiehouders betalen 30 euro). Inschrijven op de wedstrijddag is niet mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s