Hitte rond Nerja neemt iets af

NERJA – Er komt voor Nerja en omstreken deze week een einde aan de al weken durende reeks van dagen met gemiddelde dagtemperaturen van 30 graden Celsius of meer. Hoewel dergelijke temperaturen aan het begin van de week nog wél worden gehaald, voorziet het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente voorspellingen een lichte daling van de temperaturen naar circa 26 graden Celsius.

Ook is er de komende dagen vrij veel bewolking aan de Costa del Sol en is er kans op neerslag gedurende de nacht van maandag 12 september op dinsdag 13 september. Op woensdag 14 september steekt er volgens de weerkundigen een matige wind op, die een dag later weer afzwakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s