Zesde speelronde Eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de zesde speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Vrijdagavond 9 september openen Volendam en het nog puntloze Go Ahead Eagles de zesde speelronde met hun onderlinge duel in Volendam (aanvang 20.00 uur). Op zaterdag 10 november treffen in Nijmegen NEC en Fortuna Sittard (aftrap 16.30 uur) elkaar, gevolgd door de wedstrijden Ajax-Heerenveen (18.45 uur) en Excelsior-Emmen (21.00 uur).

De voetbalzondag op 11 september wordt geopend door FC Utrecht en Vitesse (12.15 uur). Daarna staan de duels PSV-RKC (14.30 uur), Cambuur-FC Groningen (eveneens 14.30 uur), AZ-FC Twente (16.45 uur) en als afsluiter de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta (vanaf 20.00 uur) op de rol.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Granada CF speelt maandag 12 september een uitwedstrijd tegen het Baskische Eibar voor de Segunda División (aftrap 21.00 uur). In dezelfde divisie werkt het regionale Málaga CF zondagavond 11 september een uitwedstrijd (vanaf 21.00 uur) af tegen Huesca.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s