Champions League-duel Ajax-Rangers in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het eerste pouleduel in de Champions League van Ajax tegen het Schotse Rangers is woensdagavond 7 september in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar die avond de andere wedstrijden uit Champions League te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De wedstrijd wordt vanaf 18.45 uur afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA van Amsterdam. Rangers, met de Nederlandse trainer Giovanni van Bronckhorst, schakelde eind augustus PSV uit op de drempel van de lucratieve Champions League.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s