Mobiel ITV-keuringsstation komt weer naar Nerja

NERJA – Het mobiele keuringsstation ‘ITV de Ciclomotores’ doet op woensdag 14 september Nerja weer aan, om bromfietsbezitters in en rond Nerja de gelegenheid te geven hun tweewielers aan te bieden voor de (verplichte) tweejaarlijkse ITV-keuring.

De keuringen vinden plaats op het terrein van de wekelijkse markt aan de Avenida de la Constitución in Nerja. Het keuringsstation is geopend van 07.30 tot 11.30 uur. Hiervoor dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt via het telefoonnummer +34 959 999 999 óf elektronisch via de website http://www.itvcita.com.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s