Warmte weet van geen wijken rond Nerja

NERJA – De zomer en de bijbehorende warmte weet voorlopig van geen wijken aan de Costa del Sol rond Nerja. Ook voor de eerste volledige week van september worden weer gemiddelde dagtemperaturen van circa 30 graden Celsius verwacht, ondanks vrij veel bewolking gedurende de komende week.

Dit blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen van de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). De wind is de komende week zwak tot matig en neerslag wordt opnieuw niet verwacht, al kwamen er – tegen de weersverwachtingen in – de afgelopen week vrijwel elke dag een paar druppels naar beneden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s