Zwemwedstrijden bij La Herradura

LA HERRADURA – In de Middellandse Zee voor de kust van La Herradura (op zo’n vijftien kilometer afstand van Nerja) wordt zondag 4 september de afsluitende zwemwedstrijd in de serie ‘Circuito Provincial de Travesías a Nado’ afgewerkt. Deze ‘XXII  Travesía a Nado de la Bahía de La Herradura’ is onderverdeeld in groot aantal leeftijdscategorieën.

Voor de jeugd is de afstand bepaald op 500 meter, volwassenen dienen 1.500 meter af te leggen. Het startsein daarvoor zal klinken rond de klok van 11.20 uur vanaf de Peña Parda bij de ‘Chambao de Vicente’. Deelname kost acht euro per persoon, registratiemogelijkheden en verdere info zijn te vinden op de website www.global-tempo.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s