Expositie Sierra Los Ojos y Sueña bij Sala Placituela

FRIGILIANA – De kunstschilder Angel Martín exposeert een deel van zijn werken de komende maand in de Sala Placituela in het bergdorp Frigiliana, even buiten Nerja landinwaarts gelegen. De expositie heeft als naam ´Sierra Los Ojos y Sueña´.

De Sala Placituela is te vinden aan de Calle Real 80 in Frigiliana. De tentoonstelling is overdag van 11.00 tot 15.00 uur te bezoeken tot en met vrijdag 30 september, tot donderdag 15 september is deze ook in de avonduren (17.00-21.00 uur) toegankelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s