Renovatie parkeergarage onder Plaza d´España

NERJA – De parkeergarage Parking Municipal Balcón de Europa in het centrum van Nerja, onder het plein Plaza d´España, ondergaat binnenkort een renovatie. De gemeente heeft een bedrag van 165.000 euro uitgetrokken voor de vernieuwing van de op- en afritten van de garage en een complete vervanging van het huidige betaalsysteem.

Daarbij worden onder meer machines geïnstalleerd met een bankkaartlezer en wordt er nieuwe apparatuur geplaatst voor de mogelijkheid tot handmatige betaling, ter vervanging van de vier huidige geldautomaten.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

2 gedachten over “Renovatie parkeergarage onder Plaza d´España

    1. De officiële benaming (zie bijgeplaatste foto) is Parking Municipal Balcón de Europa. De entree is echter op het Plaza d´España……Noem het maar Spaanse logica… (Tekst is inmiddels aangepast om verwarring te voorkomen)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s