Hardloopwedstrijden Carrera Urbana Feria de Maro

MARO – De jaarlijkse hardloopwedstrijden rond het dorpsfeest van het tot de gemeente Nerja behorende kustplaatsje Maro worden dit jaar op vrijdag 9 september gehouden. Deze ‘Carrera Urbana Feria de Maro’ start om 19.00 uur vanaf het Plaza de la Iglesia.

Inschrijven kan ter plekke vanaf een uur voor aanvang van de 36e editie van dit evenement of via de website https://tusinscripciones.es/index.php/ruta/carrera-urbana-feria-de-maro-2022. De loop gaat over 400 meter voor de jongste categorieën, de oudere leeftijdsgroepen lopen 800 meter en starten om 19.10 uur. De inschrijfkosten bedragen één euro per persoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s