Málaga CF boekt eerste winst van het seizoen

MIRANDA DE EBRO – Nadat de eerste twee wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen in de Spaanse Segunda División verloren gingen, heeft Málaga CF zaterdagavond 27 augustus de derde competitiewedstrijd winnend afgesloten. In Miranda de Ebro werd het lokale Mirandés met 1-3 verslagen.

In een gelijk opgaande wedstrijd kwam Málaga op slag van rust op een 0-1 voorsprong, toen Javier Jiménez Moreno in de extra tijd van het eerste helft de score opende. Zes minuten na de rust verdubbelde Rubén Castro de marge. De thuisclub deed halverwege de tweede helft via Raúl García de Haro uit een strafschop nog wel wat terug (1-2), het laatste woord was twee minuten later voor de bezoekers met een doelpunt van Fran Sol: 1-3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s