Opnieuw warme week voor Nerja en omgeving

NERJA – In de vooruitzichten van de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) staat Nerja en omgeving opnieuw een warme week te wachten. De gemiddelde dagtemperaturen blijven schommelen rond de 30 graden Celsius, waarbij de zon regeert.

De wind laat het ook even afweten aan de Costa del Sol en is zwak tot matig, van neerslag lijkt voorlopig nog geen sprake. Voor zondag 28 augustus verwacht Aemet een gemiddelde dagtemperatuur van 30 graden, dinsdag 30 augustus lijkt de warmste dag van de week te worden waarbij het kwik oploopt tot een gemiddelde waarde van 32 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s